BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Wednesday, October 19, 2011

TERINGIN.....

Assalamualaikum....

Hmm...skrg dh pkul 2.10 am..n mata still x ngntuk2 lg.Dah jdi spesies burung antu dh rasa.Time malam ni la ko aktif ye cik ezzah.Ha2...

Ok..masa dok blog walking td,tiba2 terlintas dlm hatiku ini (ceh,ayt x leh blah) teringin nak main alt muzik mcm piano,gitar..Sebenarnya dh lama dh teringin.Kan best kalu reti main mnde2 tu sumer. Tambah2 amik kos cikgu ni,kalu reti main alat muzik tu mmg satu bonus la.Untung2 dpt extra mark time lect wat penilaian praktikum nanti.




Ada sesiapa bleh ajar saya untk main alat2 muzik ni sumer?Ajar main gitar pun jadi la...huhu...Masa sekolah dulu pernah belajar main rekorder(yg bntuk cm seruling tu) tapi sekarang dh lupa dah not2 dia tu.Lama sgt x main...




X tau la bila impianku ini akan tercapai (ceh ayat)....rasa jeles pulak kt mereka yg pandai main alat2 muzik.Siap masuk battle of the band lagi.Ish...x baik jeles2..Hu2...nak masuk jugak..jd tukang main dram pn jd la..isk2...

Ok la ye kengkawan.Sebelum sy melalut lg jauh,better sy stop kt sini dulu.Kita jmpa di lain entry ye.Susah tau nk seru mood nk wat entry nih..Time mood tu dtg sendiri cam skrg ni la kena cepat2 wat entry...Kalu tak,bersawang la jwabnya blog saya ni....hik3..

Sebelum tu, sy hanya nk maklumkn bahawa blog ni tempat sy brkongsi apa yg sy nk kongsi dan apa yg sy rasa.Boleh dikatakan blog ni jd diari sy walaupun bukan diari harian.Memang blog sy ni x menarik n x gempak sgt mcm blog2 lain.Sebabnya,sy masih baru dlm bidang blogging ni.Dgn bahasa mudahnya, masih dlm fasa belajar.Jadi, sy mintk kawan2 yg sudi tu untk bg tunjuk ajar kt sy yg masih bertatih ni.Bagi komen yg membina,bukan komen yg menjatuhkan seseorg..Itu yg lecturer sy pesan n sy sentiasa pegang kata2 tu. Sy ucapkn terima kasih byk2 kpd yg follow blog sy ni.Sy sgt2 hargai kalian. Kepada yg x suka apa yg sy msukkan dlm blog ni,terpulang..sy x de kuasa untk tentukn apa yg org tu kena suka n x suka..

Ok lah...sampai sini je.Semoga kita dirahmati dan dilindungi oleh-Nya sentiasa....Amin...

Wassalam..

wne: miss my anak2 bulus sgt2... (^^,)