BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Wednesday, August 24, 2011

OWH TUTTI FRUTTI.....

Assalamualaikum....

Harap2 sumer sihat la ye...
Tadi, masa tengah menziarahi blog lain (betul ke cakap mcam ni??)..terjumpa 1 entry  kat sini yg cerita pasal Tutti Frutti.Ok, memang saya ketinggalan sikit sebab terlalu sibuk kebelakangan ni. Assignment pulak sangat2 banyak. Sabor je lah.

Citer pasal Tutti Frutti balik..saya yakin yg kengkawan sumer dah tau pasal Tutti Frutti ni. Tapi, saya tetap nak cerita jugak...miahahahaha.....masa tengah dok baca entry psal Tutti Frutti tu, mmg rasa kecur liur. Saya mmg suka benda yg bersangkut paut dgn aiskrim ni. Pergi je mana2, kalau nampak je kedai aiskrim, gerenti nak masuk. Tapi terpaksa tahan sebab mahal bebenor..huhu. Berdasarkn apa yg sy bc, Tutti Frutti tu ada gelato, sundae, aiskrim, dan yogurt. Teringinnya nak pergi. Mesti sedap... dan yg penting, comel...suka sgt2 tgk aiskrim yg comel2 ni..gewam je rasa..he2...Menggoda iman betul time bulan2 puasa ni..heheh...

Blog ni jugak ada bagitau pasal langkah2 nak self-serve kt Tutti Frutti tu. Bagus la mcam tu. Xde la kelam kabut sangat nk praktikkan nanti sebab dah tau sikit2 kan.. 1 lg, harga aiskrimnya dikira berdasarkan berat. So, beringat-ingat la ye time ambik aiskrim tu..Bertambah 1 lagi impian or angan2...iaitu makan aiskrim kt Tutti Frutti...entah tercapai entah tidak. Kalau x tercapai pun, xpelah...makan je la aiskrim yg Nestle punya tu. Tu pun sedap jugak..ihik...

Hmmm....ada sesiapa nak belanja sy makan Tutti Frutti tak? (^^,)